26 Ekim 2009 Pazartesi

BİR MAHSUN MOR MENEKŞE AĞLIYORMU NE :)


Gerçekten çok ilginç bir derbi yaşadık dün akşam.Kavgaları,golleri,kartları,penaltısı bir derbi daha geride kaldı.Ama değişmeyen bir şey vardı,oda Fenerbahçe nin 10. senede Kadıköy de Galatasarayı yenmesiydi.
Bence maça Galatasaray lı oyuncular çok stresli çıkmışlardı.Daha ısınırken Ardayla Cristianın kavgası bunu belli ediyordu.Nitekim bu Galatasaraya maç başlayınca çok olumsuz yansıdı.Maça daha iyi başlayan,taktik disiplini olan,oyunu daha organize oynayan bir Fenerbahçe vardı sahada.Sonuçta golüde buldular.
Burda Daumun hakkını vermek lazım.Sağ tarafı Gökhan ve Mehmet,Sol tarafı Carlos ve Wedersonla müthiş kapattı.Galatasaraya müthiş bir baskı yaparak top yaptırmadılar.Oyunun her alanında ağırlığını hissettirdiler.
Birde seyirciden bahsetmek lazım.Atılan tasvip etmediğim yabancı maddelerin dışında mükemmel bir seyirci vardı herşeyiyle.12. adam görevini yaptı bu konuda.Sonuçtada bu strese dayanamayan Galatasaray 10 kişi kaldı.
10 kişi kaldıktan sonra dahada rahatlayan bir takım vardı.Sonuçta 3. Golüde buldular.Ve seriyi 10 seneye çıkardılar.
Gerçekten çok güzel bir galibiyet aldık her açıdan.Hem puan farkı farkı açıldı.Hemde büyük bir psikolojik darbe indirdik rakibimize.
Birde maç sonunda stadda çalan şarkı manidardı Bir Mahsun Mor Menekşe Ağlıyor Mu Ne :)

1 yorum:

  1. yeni blogun harika olmuş leone,hemen rss takip listeme ekledim;)
    blogumda da en kısa zamanda takip edilir bloglar arasına yazacağım.
    Tema çok güzel olmuş renklerin uyumu gerçekten güzel,sağ kolonda güzel bi boşluk var onu değerlendir.
    Son olarak şu şarkının online bi linki var mı?

    YanıtlaSil