24 Ekim 2009 Cumartesi

SALONDA KAMYON EZDİ

İstanbul'da tamir edilirken kontrolden çıkan çöp kamyonu bir gecekondunun üzerine uçtu. Salondaki anne ve baba yaşamlarını yitirdi. Diğer odada uyuyan çocuklar yara almadan kurtuldu

İstanbul Alibeyköy'de bir gecekonduya giren çöp kamyonu, 2 can aldı. Kadir T. yönetimindeki kamyon dün sabah Mevlana Mahallesi'nde arızalandı. Yol kenarına çekilen araç, usta tarafından tamir edilirken kontrolden çıktı. Geri geri hızla ilerleyen kamyon, Cuma Anılır'a (42) ait 60 metre aşağıdaki gecekonduya hızla çarptı. Salon duvarının yıkılması sonucu enkaz altında kalan Cuma ve Zübeyde Anılır (38) çifti yaşamlarını yitirdi.

4 ÇOCUK ORTADA KALDI
Kaza anında, çiftin çocuklarından Mustafa'nın (13) okulda olduğu, Muhammed (8), Sezen (18) ve Seval'in (15) arka kısımdaki odada yattıkları için kurtuldukları belirlendi. Şoka giren kardeşlerden Seval, annesinin sabah 06.00'da kalktığını, kardeşini okula gönderdikten sonra kanepede uyduğunu, babasının da kaza anında salonda olduğunu söyledi. Cuma Anılır'ın işsiz olduğu, ailenin en büyük çocuğu Sezen'in 7 yıl önce trafik kazası geçirerek sakat kaldığı öğrenildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi için çalışan bir taşeron firmaya ait olan kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
Mete YILMAZ/İSTANBUL

Vallahi pes daha ne diyelim....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder